Quanis Dermafiller

Naaldloos behandelconcept

Rimpels en lijntjes worden zichtbaar gladder en gladder!

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogtelijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Quanis Dermafiller is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen.

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de kristallen is een slechts enkele micron waardoor deze gemakkelijk de huid kunnen penetreren en je direct resultaat ziet.

Hyaluron is een natuurlijk component van de huid die vocht vasthoudt. Door het insluizen van hyaluronzuur direct onder de opperhuid, trekt de huid op de behandelde plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibel aanvoelt.

Quanis Dermafiller bevat echter niet alleen hyaluronzuur  maar ook collageen en vitamine C. Dit geeft een extra boost aan de huid. Quanis Dermafiller bevat geen kleur – of geurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is NIET getest op dieren.

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid

In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning, Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Openingstijden

Zeker weten dat u bij Beauté Vital terecht kunt? Maak dan een afspraak. Bel: +31 (0)6 471 63 998

Maandag

  • 13:00 - 21:00

Dinsdag

  • 9:00 - 17:00

Woensdag

  • 9:00 - 17:00

Donderdag

  • 9:00 - 17.00

vrijdag

    GESLOTEN

Zaterdag & zondag

    GESLOTEN