Acnébehandelen

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoekt de schoonheidsspecialiste de oorzaak en verergerende factoren van uw acné. Tevens bespreekt de schoonheidsspecialiste met u welke behandelmethode voor uw acné het beste in aanmerking komt. Daarnaast kijkt zij goed naar de huid en stemt zij samen met u af wat uw huid nodig heeft om weer gezond te functioneren. Indien u gebruikt maakt van medicatie voorgeschreven door uw huisarts of dermatoloog, breng dan de schoonheidsspecialiste op de hoogte

De acnébehandeling

De behandelingen zullen afgestemd worden op de kenmerken van uw acné, uw huidconditie en uw persoonlijke wensen. Het doel van acnébehandelingen is het onder controle krijgen van acné en de schade van acné op de huid, zoals vlekjes, roodheden en littekentjes, te herstellen. Beauté Vital beschikt over diverse middelen, zoals acnébehandelingen en peelings, voedingsadviezen en persoonlijk advies. Hiermee pakken we acné vanuit de oorzaak aan en krijgt uw huid weer een gladder en egaler aanzien.

Aantal benodigde behandelingen

Het aantal behandelingen is vooraf niet exact aan te geven. Verbetering van de huid kan snel zichtbaar zijn, maar het kan soms ook even duren. Dit is afhankelijk van de ernst van de acne en de beïnvloedende factoren. Bij actieve acné kunt u het beste elke 2 tot 4 weken een behandeling ondergaan. Zodra de acné niet meer actief is, is het raadzaam om regelmatig, denk aan elke 6 – 8 weken een onderhoudsbehandeling te laten doen.

Te verwachten resultaat

Geleidelijk merkt u dat de huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zullen afnemen en acné-uitbraken komen steeds minder voor. Het behandeleffect gaat verder dan alleen maar de huid: verbetering van acné heeft vaak een positief effect op het zelfvertrouwen.

Adviezen voor thuis

Het bestrijden van acné doen we samen. Als u thuis de huid op de juiste manier kan verzorgen, boekt u sneller resultaat. Nieuwe acné-uitbraken kunt u met een effectieve huidverzorgingsroutine voorkomen. De schoonheidsspecialiste bespreekt welke huidverzorgingsroutine voor uw huid geschikt is en begeleidt u hierin.

Openingstijden

Zeker weten dat u bij Beauté Vital terecht kunt? Maak dan een afspraak.
Bel: +31 (0)6 471 63 998

Maandag

  • GESLOTEN

Dinsdag

  • 9:00 - 21:00

Woensdag

  • 9:00 - 21:00

Donderdag & vrijdag

  • 9:00 - 17.00

Zaterdag

  • GESLOTEN

Zondag

  • GESLOTEN